гр.Варна, ул. "Брегалница" N18 >>Виж на картата<<

Вертикални щори 89мм- текстил

Описание

Вертикални щори Варна - цени.

Вертикалните щори са най – доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Възможно е да се изработват щори за наклонени или дъгообразни прозорци.
Предлагаме Ви 3 модела на релсовите механизми, осем различни схеми на управление и събиране на плата, ръчно или ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж. 
Предлагаме пет нови цвята релси – снежно бяла, полиран алуминий, еспресо кафяво, златно шампанско и черен пиано лак. Четири варианта на тежест за плат и синджир за тежести – бели, бежови, черни и метален синджир.
Релса К01 и К01lux- алуминиева релса, прахово боядисана с размери 25 х 45 мм, окомплектована с кукички за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда. 
Релса Sunflex - алуминиева релса, прахово боядисана с размери 30 х 30 мм, окомплектована с щипки за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда. Изключително безшумна. По лиценз на Hunter Douglas – Холандия. 
Релса EOS - алуминиева релса, прахово боядисана с размери 25 х 40 мм, окомплектована с щипки за захващане на текстилната лента. Ламелите се завъртат със синджир, събирането и разпъването на щората се управлява с корда. По лиценз на Hunter Douglas – Холандия. 

  • Цена :
    По запитване
  • За консултация и събеседване, можете да посетите магазина ни в гр. Варна на адрес:Виж Адреса
  • 24Месеца гаранция
  • Безплатна доставка в рамките на гр.Варна
  • Предлага се на изплащане