гр.Варна, ул. "Селиолу" N11 >>Виж на картата<<

Цена на дограмата

Ценообразуването на дограмата е съвкупност от няколко фактора, които в повечето случаи са абсолютно неизвестни за клиента:
Профилът – Колко камерен? Бял или цветен? Кой е производителя – български или вносен?
Стъклопакетът – Обикновен, с К-стъкло или цветно стъкло? С каква дебелина? С аргон или без?
Обковът и механизмите за отваряне – Колко и какви са отваряемите части – обикновено отваряеми, двуосо? Регулируем ли е обкова и по колко оси? Кой е производителя?
Аксесоарите - вътрешни и външни первази, козирки - колко и каква ширина, комарници – ролетни, на панти или стационарни, щори?
Допълнителни услуги към дограмата.
Не се доверявайте на производители, които обявяват цена на линеен метър профил или на квадратен метър дограма. Стойността на всеки отделен елемент от дограмата се определя в зависимост от факторите по-горе - вида на материала, размера, отваряемостта, аксесоарите, които се уточняват при поръчката. Цената на квадратен метър може да бъде изчислена едва след като се вземат предвид всички особености на Вашия прозорец и бъде дадена обща стойност на позицията.

Обикновено цената отговаря на качеството – обявената по-ниска цена може да е за сметка на не вложени елементи или некачествени материали и аксесоари. За съжаление, по-голяма част от недостатъците се проявяват едва в процеса на експлоатация.

Ценообразуването се извършва посредством специално разработен софтуер съобразно зададените размери и конфигурация изчислява крайната цена с всички включени разходи за материали, изработка, доставка и монтаж на Вашата дограма.