гр.Варна, ул. "Селиолу" N11 >>Виж на картата<<

Обков за ПВЦ дограма

Основна роля за създаване на удобство и сигурност на прозорците и вратите играе обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на врати и прозорци по всяко време и дълъг живот на експлоатация. Най-доброто решение за всеки домашен прозорец е многостранно регулируем във всички посоки обков:

Производителите на дограма предлагат различни начини за отваряне на крилата на прозорците във вашия дом, както и някои по-нестандартни и оригинални решения:

хоризонтално отваряне
вертикално отваряне
комбинирано отваряне (по вертикалната и хоризонталната ос)
Обковът за прозорци и врати, със сгъващи се крила тип ХАРМОНИКА, позволява изпълнението на врати с голяма проходна площ при отворено положение и леко и безшумно придвижване на крилата. Подходящо приложение намират при прозорци и врати на мансарди, веранди към градини и др.

Плъзгащи се системи тип ФОЛКСВАГЕН (PASK портал) осигуряват комфортно и леко придвижване на крилата и са пригодени за монтаж върху стандартни профили. PASK порталът има и други преимущества, като многофункционална дръжка, която е своеобразен "център за управление" на плъзгащата се врата. Всички манипулационни функции (отваряне, затваряне, плъзгане) може комфортно да се осъществява с една ръка.

Изберете обков, който е по-защитен срещу разбиване посредством специални ъгли с противовзломни гъбовидни пъпки.
В профилната система на Schuco е разработен обков Vario Tec, който е перфектно съчетание на профил и обков.Риглите са от ПВЦ със силиконови пори за добро смазване.Всички други детайли са от метал с противозломни пъпки.
За профилната система на Profilink се използва обков Siegenia.Обков произведен в Германия, характеризиращ се със своята надежност и функиционалност.