гр.Варна, ул. "Брегалница" N18 >>Виж на картата<<

За нас

Запознайте се с нас! “Сами Груп” ООД е създадена в началото на 2004 година. Основен акцент на фирмата е производство и монтаж на висококачествени, индивидуално изработeни алуминиеви и ПВЦ дограми и окачени фасади, подходящи за вътрешен и външен интериор. Производствената база се намира в гр. Варна, и е оборудвана с висококачествени машини на фирма „Murat”. 

Всички продукти се изработват индивидуално, според желаните от клиента форми и размери. 
За да гарантираме високото качество на крайните продукти сме избрали профилните системи на “Schuco”- Германия, “Profilink”- България и „Alumil”- Гърция, както и обковите на “Schuco New Vario Tec”, “Wink haus” и “Laval”. 
За качествен монтаж специалистите на „Сами груп”ООД използват крепежни елементи на фирма “Wurth”- Германия. 
При нас също така, можете да намерите и пълната гама от щори, тенти, сенници, комарници,охранителни ролетки и врати тип”Хармоника”. 
За компетентната информация, на предлаганите от нас продукти, както и за качественият монтаж, за Вас се грижат специалистите на “Сами Груп” ООД. Фирмата разполага с квалифициран персонал, който ще Ви посрещне с усмивка и с търпение ще Ви консултира и покаже нашите продукти. 
Все по осезателното присъствие на “Сами Груп” ООД на пазара обективно наложи и ред съпътстващи дейности, насочени изцяло към задоволяване нарастващите изисквания на нашите клиенти.Днес ние Ви предлагаме пълна техническа консултация, вземане на размери, монтаж и доставка на място. Целта ни е максимално бързо, лесно и в удобно за клиента време да изпълним поръчката, без неприятни грешки, загуба на пари и време.