гр.Варна, ул. "Селиолу" N11 >>Виж на картата<<

Какво знаем за ПВЦ дограмата?

Заложете на качеството и икономичността с прозорците от поливинилхлорид (ПВЦ)PVC профилите се изработват от полимерен материал - поливинилхлорид и като всеки полимер остарява с времето, но за сметка на това е много добър изолатор на температура. Производителите на профили развиват своите технологии, влагайки усъвършенствани съвременни модификатори, удължаващи експлоатационния срок и способстващи за по-малката промяна на външния вид във времето.
ПВЦ дограмата не корозира, а като термопластичен материал при рециклиране запазва всичките си качества. Дограмата от PVC привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка.Традиционно дограмата се предлага в бял цвят. Пластмасовите серии се предлагат и с ламиниране в дървесен фладер, с цвят на златист бук или махагон, но в зависимост от вашето желание, профилите могат да бъдат ламинирани в много други цветове, отвън и/или отвътре, и в комбинация. На пазара се предлага богат асортимент от форми и цветове, даващи възможност за добър избор на клиента и за разнообразни дизайнерски решения.
Дограмата от PVC е издържлива на климатични промени, защитена е от UV лъчение, цветовете са дълготрайни. Благодарение на многокамерната си конструкция, тя има отлични топло и звукоизолиращи свойства и съответства на всички изисквания за модерна дограма.PVC профилите се предлагат в богат асортимент, който се определя от броя на камерите (4, 5, 6,7 камерни профили). Колкото по-голям е броят на камерите, толкова по-добра е топлоизолацията.Вградените в PVC профилите стоманени усилвания осигуряват нужната здравина и спомагат за реализирането на всички възможни прозоречни конструкции.www.dograma-bg.com ПВЦ дограма Schuco ПВЦ дограма Профилинк.